Rehberlik Çalışmalarımız

04.01.2024 52

Tarafını Seç

“Eğitsel çabanın akademik hedeflere ulaşmadaki etkisi kazanımını değerlendirir” kazanımından yola çıkarak 7-A sınıfında rehberlik faaliyeti kapsamında “Tarafını Seç” etkinliği yapıldı. Öğrencilere ayağa kalkarak sessiz bir şekilde sınıfın farklı köşelerinde yer alan görselleri incelemeleri istendi. Öğrenciler görselleri incelerken azim,yetenek ve zeka kavramlarından hangisini daha önemli buldukları soruldu. Verilen cevaplara göre seçmiş olduğu kavramla ilgili açıklama yapıldı.

Mert Hulusi KÖSE

İngilizce Öğretmeni

04-01-2024

Başarı Merdiveni

Başarıya giden yolun tek ve düz bir yol olmadığını biliyoruz. Bu engebeli yolu kolaylaştıracak pek çok etmen var. Öğrencilerimizle birlikte başarı merdivenlerini tırmanırken bizlere basamak olacak kaynakları seçerek listeledik. Öğrencilerimizi başarıya götürecek merdivenimizi inşaa ettik.

Cennet UĞURCU

Türkçe Öğretmeni